Rust in je hoofd

Rust in je hoofd krijg je als je de blokkades die zijn ontstaan in je onderbewustzijn oplost. Zijn er blokkades, dan ben je ongelukkig, neem je de verkeerde beslissingen en komen je relaties onder druk te staan. Met de PMA Vraagtechniektechniek kom je tot de werkelijke kern van de blokkades en los je die op.

Onderbewustzijn

Wist je dat in je onderbewustzijn de oorzaken liggen van je negatief gedrag en je verkeerde beslissingen? We denken dat ons bewustzijn met ons onderbewustzijn kan communiceren om sturing aan ons leven te geven. Maar ons onderbewustzijn is niet zomaar te beïnvloeden. Vandaar dat veranderingen vaak met veel moeite of niet blijvend zijn. Denk bijvoorbeeld aan het veranderen van een slechte gewoonte, zoals roken, snoepen, te weinig bewegen, te laat naar bed gaan, te veel eten.
Ervaringen die wij bedreigend vinden, leiden tot de aanmaak van bepaalde boodschappermoleculen die in ons lichaam een gevoel van spanning en angst veroorzaken. Als we die situatie niet kunnen ontvluchten, kan de aanmaak van deze boodschappermoleculen zo groot worden dat dit schadelijk is. Hierdoor ontstaan blokkades.

Overtuigingen

Jouw handelen wordt voor zeker 95% bepaald door jouw onderbewustzijn. Hoe we reageren op een situatie, is een proces in ons onderbewustzijn en wordt bepaald door onze overtuigingen. Je maakt tijdens stress voor jezelf overtuigingen die schadelijk zijn voor jouw welzijn en jouw relaties met anderen. Met de PMA Vraagtechniek worden deze overtuigingen omgevormd in positieve en inspirerende energie.

PMA Vraagtechniek

De PMA Vraagtechniek wordt gebruikt om de balans in het hoofd te herstellen. Op de website van het Platform BreinCoaches kun je ervaringen met de PMA Vraagtechniek lezen.

Bij de toepassing van de PMA Vraagtechniek kom je tot de echte kern van het probleem. De ontwikkelaar van deze methode legt dit uit in de video Het unieke van de PMA Vraagtechniek.

maak een afspraak